havrne unger Haderslev
Foto: Leif Keller

Lokalafdelingen DOF Sønderjylland

Lokalafdelingen DOF Sønderjylland består af DOF-medlemmer i Haderslev, Tønder, Aabenraa og Sønderborg kommuner. I alt er vi mere end 450 medlemmer i DOF Sønderjylland. Vi har mange aktive ornitologer, som er med til at gøre DOF Sønderjylland til et levende forum for alle medlemmer, og vi har en aktiv bestyrelse, som hvert år arbejder med en række tiltag i form af ture, kurser og foredrag for at fremme det generelle kendskab til fuglene og de skønne lokaliteter som findes i vores område.

DOF Sønderjylland tager aktiv del i naturforvaltningen i Sønderjylland ved generelt at have fokus på naturforvaltning og ved at deltage i Det Grønne Råd, Nationalpark Vadehavet, Naturstyrelsens Brugerråd, samt andre relevante råd og nævn. Vi udarbejder løbende høringssvar ved naturpolitiske beslutninger i regionens kommuner og Naturstyrelsen. For dig som medlem arbejder afdelingen altid på at udbygge og fastholde det geografiske udbud af fugleture for medlemmerne, samt at øge variationen i aktiviteterne. Derudover afholder vi en række åbne arrangementer for alle interesserede, f.eks. Ørnens Dag.

DOF Sønderjylland støtter og samarbejder med lokalgrupper i området, herunder Ornitologisk forening for Als og Sundeved (OAS) i Sønderborg og Nordtyske Ornithologische Arbeitsgemeinschaft Schleswig-Holstein (OAG).

Besøg også gerne vores Facebook-side, hvor du kan læse mere om afdelingen og de aktiviteter, vi tilbyder dig som medlem.

I menuen til højre finder du links til oplysninger om lokalafdelingen.